Композитен декинг

Настилка, създадена да издържи

Това е мястото, където ще организирате събирания със семейството и приятелите и ще създадете спомени, които ще останат за цял живот.

Това е мястото, което ще посрещне първите стъпки на вашите деца, техните първи рисунки и нощни дискусии под звездите. Барбекю, рождени дни, оживени съботни вечери и мързеливи неделни следобеди ще бъдат прекарани там.

Място, предназначено за събиране и забавление, за тишина и спокойствие. Място, където можете и да се насладите на слънчевата светлина в красив летен ден или да се стоплите с чаша кафе в свежа есенна сутрин.

Това място е продължение на вашия дом. Композитният декинг Fiberdeck създава място за Вас да се насладите на тези кратки моменти. Нашите настилки ще Ви осигурят ново място за работа, игра или почивка.

Композитен декинг HARMONY

Композитният декинг Fiberdeck HARMONY има уникален дизайн с груб „изглед на дърво“ с естествен вид и подобрено сцепление. Плюс равна повърхност с редуващ се модел на вдлъбнатини, които осигуряват закачлив вид.

Тази универсална дъска се предлага в следните цветове: индийско лято, океанско сиво и червен кедър.

Композитен декинг VINTAGE

Композитният декинг Fiberdeck VINTAGE има уникалната визия на изгнило дърво. Редуващите се дълбоки вени осигуряват здрав вид.

Тази декинг дъска със своя груб вид се предлага в следните цветове: лунно сиво, графит, венге и  червен кедър.

Композитен декинг PREMIUM

Композитната декинг настилка Fiberdeck PREMIUM има две приложими страни. С вид на естествено дърво от едната страна и от другата страна с повърхност с редуващи се шарки от прорези, които осигуряват закачлив вид.

Дъската PREMIUM се предлага с кръгли кухи камери в следните цветове: тиково дърво, ипе, червен кедър, тъмно сиво и светло сиво.