WEO Classic

UV-Resistant

UV-Устойчивост

Екологично отговорен

Екологично отговорен

Бързо и лесно

20 години гаранция

Slate

Silver

Silver

Ipe

Teak

Teak

profil_Weo_Classic_160

Всичко, което трябва да знаете

  • Уникален дизайн – визия на тропическо дърво
  • 20 години гарантиранция на цвета

  • Мултихроматични цветове

  • Лесен монтаж

Предимства на продукта

  • Ко-екструдиран слой
  • Клетъчен олекотен профил
  • Лесен монтаж посредством метални клипсове

Водоустойчива повърхност

Облицовъчният профил на Fiberdeck WEO Classic е защитен с полиетиленово поктитие по цялата си повърхност, което предлага отлична устойчивост на атмосферни влияния и предотвратява абсорбирането на влага. Ко-екструзията също така ефективно го предпазва от UV лъчите на слънцето. Уникална технология, която гарантира употреба в продължение на 20 години.

Изключително широк профил

Профил с ширина от 173 мм с полезна нетна ширина от 160 мм. Предложените 4 цвята са многоцветни с нюанси, много близки до екзотичното дърво. Кухият профил намалява теглото на профила и улеснява работата с него.

Еко-материали с биологичен произход

Облицовката Fiberdeck WEO Classic е изработена от материали на био основа. Дървесните влакна (скрап и отпадъци от мебелното производство) представляват 60% от състава на продукта. Пластмасата, използвана за свързване на влакната, също се рециклира до повече от 95% и идва главно от рециклирани пластмасови бутилки. И накрая, облицовъчните плоскости WEO са 100% рециклируеми в края на живота си.

Лесни за монтаж със скрити крепежни елементи

Обшивката WEO Classic се монтира с помощта на невидими скоби от неръждаема стомана върху дървени или алуминиеви профили. Панелите пасват една в друга, като се поддържа разстояние от 2 mm между опората и дъската, за да се позволи вентилация на подпората

U начален и ъглов профил

Облицовката WEO Classic се предлага с набор от алуминиеви профили за улесняване на изпълнението им: U алуминиев стартов профил, който трябва да бъде фиксиран хоризонтално, за да поддържа първата дъска и алуминиев ъглов профил 35х35мм,  дължина 3.6м в цвят на профил на облицовката WEO Classic.