Оградни решения

Огради пана от композитни профили BOSTON

Безпроблемно изживяване

Когато изберете композитна ограда Boston, вие получавате изработена по поръчка, елегантна ограда с голяма издръжливост.

Улеснихме проектирането и изграждането на оградата на вашите мечти с помощта на нашите онлайн инструменти и ръководства за монтаж. Нашият 3D конфигуратор, MyFencePlanner, ви позволява да проектирате вашата ограда и вижте как ще изглежда вашият проект. Започнете да строите своята нова ограда днес.

Модулен продукт с възможност за персонализиране

Системата за ограда BOSTON е проектирана да бъде модулна. Може да се персонализира, за да пасне на всяка среда и да се приспособи към вашата лична естетика. Нашите системи от плочи, съединители и адаптерни релси правят възможно всяка ограда да бъде уникална.

Можете да създадете свой собствен изработен по поръчка композитен панел Boston, за да пасне перфектно на вашето външно пространство.

Магията на композитното дърво

Нашата специалност във Fiberdeck е композитното дърво. Всички наши композитни дървесини са направени от 95% рециклирана пластмаса и сертифицирани дървесни отпадъци.

С над 15 години опит в технологиите за композитна дървесина, Fiberdeck е специалист в ко-екструдирани дървени пластмасови композитни продукти (WPC) за настилки, огради и облицовки.

Превъзходното качество на нашата ко-екструдирана гама се основава основно на превъзходството на използваните суровини, превъзходството на нашата технология за ко-екструдиране и забележителната надеждност на производствените процеси. Ко-екструзията прави възможно покриването на композитното дърво с тънък слой полиетилен с висока плътност (HDPE). След това се изчетква, за да се доближи до топлината на естественото дърво.

Магията на ко-екструзията е стабилността и издръжливостта, които HDPE слоят придава на плоскостите.

Водоустойчивото покритие предпазва дървото от влага и е UV устойчиво, предотвратявайки избледняване. Освен това ще устои на външни атаки от гъбички и насекоми. Fiberdeck дава гаранция за нашите коекструдирани плоскости за 20 години.

Поддръжката на оградата BOSTON е бърза и лесна. Почистване с чиста вода без препарат е достатъчен. За разлика от други дървесни композити, повърхността на материала Fiberdeck не е  пореста. Мръсотия, мъх или други лишеи могат да бъдат отстранени с обикновена четка. Няма да се наложи да харчите пари за защитно масло или боя. Поддръжката е сведена до строгия минимум.

Благодарение на композитното дърво, отпадъците и производствените остатъци се използват повторно, а CO2 е устойчиво в капан.

Иска ти се ? Можеш !

Като изберете композитна дървена ограда BOSTON :

  • Можете да изберете да закрепите вашите стълбове в земята или да ги фиксирате върху плоча.
  • Можете да регулирате височината на вашата ограда, като отрежете стълбовете
  • Можете да изберете дължината на Вашите панели, като изрежете конструктивните елементи и дъските

(композитни дървени плоскости или алуминиеви плоскости)

  • Можете да изберете формата на вашата ограда: нашите стълбове ви позволяват да монтирате вашата ограда в права линия или под ъгъл (от 25 до 170°)
  • Можете да персонализирате вашата ограда, като изберете желаните от вас части: композитни дървени летви, алуминиеви ламели, комбинация от двете, порта, стъклени вложки, декорации или дори HPL панели.
  • Можете да изберете нивото на поверителност, което искате: затъмнение или перфорирана ограда. Нашият Бостън оградите са подходящи както за гранични, така и за декоративни функции.

Модулната ограда Boston ви дава изобилие от възможности за вашето пространство в задния двор.

Вдъхновете се!

Ние предлагаме широка гама от колекции, които да вдъхновят вашия следващ проект.

Premium: Нашата пълна колекция от панели, изпълнена с нашите коекструдирани дъски от модел Премиум. Това са нашите най-издръжливи дъски с гаранция от 20 години.

Modern: Масивен панел, пълен с елегантни модерни ламели, с набраздена шарка за изпъкнал вид

Nature: Масивен панел, пълен с нашите моно-екструдирани ламели Nature, с гаранция от 15 години.

Combo: Смес от антрацитни алуминиеви ламели и композитни дървени ламели. Масивен панел, изпълнен само с алуминиеви ламели е наличен също.

Fantasy: Богата колекция от четири хоризонтални и вертикални декорации, които ще добавят индивидуалност към вашия екстериор. Съвместим с дъските по ваш избор.

Clarity: Непрозрачни стъклени вложки, за поддържане на светлина и уединение.

Urban: HPL панели. HPL е аналог на композитното дърво. Този панел е водоустойчив и не се нуждае от поддръжка

Оградните решения BOSTON, монтирани със стълбове, фиксирани към Вашата земна плоча, могат да издържат на ветрове до 100 км/ч.

Захванат в бетон, нашият панел ще издържи на вятър със скорост до 120 км/ч. Важно е да се отбележи, че това не включва продължителен вятър, а по-скоро силни пориви.

За зони с висок риск от силен вятър комбинирайте панел или ажурна декорация. Например перфоририрани алуминиевите ламели ще позволят на въздушния поток да премине и да намалят силата на вятъра върху панела.

Въздушен поток + вятър

Оградните решения BOSTON, монтирани със стълбове, фиксирани към Вашата земна плоча, могат да издържат на ветрове до 100 км/ч.

Захванат в бетон, нашият панел ще издържи на вятър със скорост до 120 км/ч. Важно е да се отбележи, че това не включва продължителен вятър, а по-скоро силни пориви.

За зони с висок риск от силен вятър комбинирайте панел или ажурна декорация. Например перфоририрани алуминиевите ламели ще позволят на въздушния поток да премине и да намалят силата на вятъра върху панела.